Sociale ontwikkelbedrijven

  • Home Sociale ontwikkelbedrijven
DOELGROEP

Waarom u voor Pinado kiest?

Ontdek de kracht van het Pinado cliëntvolgsysteem voor sociale ontwikkelbedrijven. Met Pinado vergroot je de effectiviteit en zorg je tegelijkertijd voor de hoogste mate van veiligheid voor cliëntgegevens.


Ons systeem, ISO 27001 gecertificeerd, biedt een gebruiksvriendelijke en gestroomlijnde ervaring, waardoor je efficiënter kunt werken en de beste ondersteuning aan cliënten kunt bieden. Met Pinado houd je de voortgang van cliënten nauwlettend in de gaten, leg je belangrijke informatie vast en zorg je voor een gepersonaliseerde aanpak.


Neem de controle en geef jouw cliënten de kwaliteit en veiligheid die ze verdienen met Pinado.

Meldingen

Ontvang automatische meldingen en herinneringen voor belangrijke taken en deadlines, waardoor je geen enkele stap in het traject van jouw cliënten mist en tijdig actie kunt ondernemen.

Veiligheid van gegevens

Bescherm de vertrouwelijkheid van cliëntgegevens met ons ISO 27001-gecertificeerd cliëntvolgsysteem, waardoor je voldoet aan privacyrichtlijnen en de hoogste veiligheidsnormen hanteert.

Documenten

Genereer moeiteloos belangrijke documenten, zoals rapporten en contracten, rechtstreeks vanuit het cliëntvolgsysteem en verstuur ze veilig naar de juiste ontvangers.

Cliëntportaal

Ons cliëntvolgsysteem biedt een speciaal ontworpen cliëntenportaal waar cliënten gemakkelijk toegang hebben tot hun persoonlijke gegevens, trajectinformatie en rapporten.

Werkgeversportaal

Werkgevers hebben directe toegang tot relevante informatie over de voortgang en prestaties van hun medewerkers in het traject, waardoor er een naadloze samenwerking ontstaat en het uitwisselen van belangrijke informatie vereenvoudigd wordt.

Maatwerkoplossingen

Ons cliëntvolgsysteem biedt de flexibiliteit om aangepaste oplossingen te creëren die voldoen aan de specifieke behoeften van sociale ontwikkelbedrijven. Pas het systeem aan jouw unieke vereisten aan voor een naadloze integratie met bestaande processen.

Inclusiviteit

Pinado's toewijding aan gelijke kansen en positieve verandering

REVIEWS

Benieuwd wat anderen

van ons systeem vinden?

Meer weten?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze consultant.

Vraag een demo aan!

Laat een bericht achter en wij nemen contact met u op!

Naam:
Organisatie:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Onderwerp:
Bericht: