Mobiliteitscentra

  • Home Mobiliteitscentra
DOELGROEP

Waarom u voor Pinado kiest?

Optimaliseer de begeleiding van medewerkers in transitie met ons geavanceerde (ISO 27001 gecertificeerd) cliëntvolgsysteem. Pinado biedt een gespecialiseerd platform waarmee mobiliteitscentra efficiënter kunnen werken en de beste resultaten kunnen behalen.


Met Pinado kunnen mobiliteitscentra de voortgang van medewerkers eenvoudig volgen bij loopbaantrajecten, (job)coaching, re-integratie en/of outplacementtrajecten. Met functies zoals geautomatiseerde workflows, rapportages en integratie van externe systemen, stroomlijnen we het hele proces, zodat je meer tijd kunt besteden aan het persoonlijk begeleiden van medewerkers.


Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo en ontdek de voordelen van Pinado!

Digitale rapportages

Ons cliëntvolgsysteem biedt de mogelijkheid om digitale rapportages aan te maken en deze veilig en gemakkelijk met uw medewerkers te delen. Medewerkers kunnen de rapportages online bekijken en ondertekenen, waardoor u sneller tot actie kunt overgaan en het traject efficiënter kunt uitvoeren.

Workflow management

Met ons workflow management systeem kunt u het traject van uw medewerkers gestructureerd en efficiënt inrichten. U kunt taken toewijzen aan specifieke medewerkers en afdelingen en automatisch reminders instellen, waardoor u nooit meer iets over het hoofd ziet.

Koppelingen

Pinado biedt de mogelijkheid om naadloos te integreren met andere belangrijke systemen die je al gebruikt, zoals HR-systemen, waardoor gegevensuitwisseling eenvoudig wordt en dubbel werk wordt voorkomen.

Medewerkersportaal

Pinado biedt een speciaal medewerkersportaal waar medewerkers toegang hebben tot hun persoonlijke trajectinformatie, documenten en communicatie met begeleiders. Dit vergroot de betrokkenheid en zelfredzaamheid van medewerkers.

Veiligheid

Pinado waarborgt de veiligheid en vertrouwelijkheid van gevoelige gegevens. We zijn ISO 27001-gecertificeerd en hanteren geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat alle informatie beschermd blijft.

Gebruiksvriendelijkheid

Pinado is ontworpen met een intuïtieve interface, zodat mobiliteitscentra en medewerkers snel vertrouwd raken met het systeem. Geen uitgebreide training vereist, wat de implementatie en adoptie versnelt.

Doelgroepen

De ideale oplossing voor mobiliteitscentra!

REVIEWS

Benieuwd wat anderen

van ons systeem vinden?

Meer weten?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze consultant.

Vraag een demo aan!

Laat een bericht achter en wij nemen contact met u op!

Naam:
Organisatie:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Onderwerp:
Bericht: