Voor de opdrachtgever

Pinado biedt je de helpende hand! Pinado biedt je een landelijk dekkend netwerk om je eigen providerboog te beheren en samen te stellen. Dit geld voor diensten zoals re-integratie, outplacement, loopbaancoaching, mediation en nog veel meer. Zo hoef je nooit meer naar de juiste professional te zoeken, er staat een heel netwerk onder de vingerknop paraat en alles in één systeem.

Maar daar blijft het niet bij. Met Pinado krijg je ook nog toegang tot onze unieke cliëntvolgsysteem dat speciaal is ontwikkeld om regie te voeren op alle interventies en live resultaten te monitoren. Het is ingericht conform de AVG-wetgeving en voorzien van de nieuwste technieken om veilig te werken.

De diensten die wij via ons platform aanbieden zijn (onder andere)

Via ons platform kan je verschillende diensten zoeken en direct inkopen bij ons netwerk van professionals. Zo heb je altijd eenvoudig contact met een professional die voldoet aan je eisen en ook nog eens in uw regio werkzaam is.

Waarom kiest u voor ons platform?

Met ons Client Volg Systeem kan je gemakkelijk alle lopende en afgesloten trajecten volgen. Zo heb je alle informatie overzichtelijk bij de hand en volgens de AVG verwerkt.

Het is met ons systeem mogelijk om alle professionals die nodig zijn, toe te voegen aan je eigen providerboog. Zo ontstaat een volledig keuzemenu van professionals met alle gewenste expertises.

De ideale prijs opvragen?

Opdrachtgevers

onbeperkt aantal gebruikers
Offerte
  • Eenvoudig een landelijke providerboog van professionals samenstellen
  • Toegang tot het unieke online Pinado platform
  • Houd toezicht en controle op je dossiers
  • Uitgebreide management rapportages
  • Complimenteer onze professionals en draag bij aan een onafhankelijke klanttevredenheidsbeoordeling (KTO).
Vanaf