Partners

Dragon Media Group

Dragon Media Group

Dragon Media Group is een dynamisch multimediabedrijf waar alle online technieken centraal staan. Wij leveren onder andere maatwerk webtechniek, webdesign, webhosting & aanvullende diensten.

Ga naar de website
P-ARR

P-ARR

Het Platform Arbeidsongeschiktheid, Re-integratie en Recht (P-ARR) biedt partijen de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier relevante en actuele informatie te verkrijgen op elk moment van de dag.

Ga naar de website
MediationMessenger

MediationMessenger

Heeft u een zakelijk conflict of arbeidsconflict? En weet u, zoals zo veel mensen, ook niet hoe u in gesprek komt over een oplossing? Met Mediation­­Messenger nodigt u uw conflict­partner gemakkelijk uit. Voor een mediation, begeleid door een onafhankelijke expert. 

Ga naar de website
Q4 Profiles

Q4 Profiles

Q4 Profiles onderzoekt, analyseert en deelt kennis over communicatie en menselijk gedrag. Onze gevalideerde vragenlijsten en laagdrempelige, praktisch toepasbare Profielen Bereiken en Raken de mens.

Ga naar de website
Mylogin

Mylogin

Mylogin is een platform voor professionals die online instrumenten inzetten ter ondersteuning van training, coaching, mediation en organisatieontwikkeling. Hiervoor zijn onder een eigen account ruim 35 testen, instrumenten en modellen beschikbaar.

Ga naar de website
Gezond in Bedrijf

Gezond in Bedrijf

Gezond in Bedrijf Business School maakt al meer dan 20 jaar opleidingen om verzuim te voorkomen en inzetbaarheid te verhogen. Onze docenten zijn gepassioneerde specialisten uit de praktijk. Zij geven wat je, als HR, Arbo en OR, nodig hebt om te excelleren.

Ga naar de website

Ook partner worden?

Ook partner worden van Pinado? Neem nu vrijblijvend contact met ons op!